ШЛЯХИ МОРАЛЬНОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Литвиненко, Анна; Олійник, Ірина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сучасне суспільство висуває нові вимоги до виховання молодого покоління, зокрема до формування його моральних орієнтирів.