ГАРАНТІЇ ЗАХИСТУ ПРАВ ЗАХИСНИКІВ/ЗАХИСНИЦЬ ПРИ ПОТРАПЛЯННІ В ПОЛОН - Антипова, Яна; Брусенко, Марина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Україна понад 10 років веде боротьбу за свою честь, гідність, територіальну цілісність, за свою культуру та ідентичність. Проблема полонених, утримуваних у насильницький спосіб осіб почалася для України із окупації Криму. Об’єктами викрадень та полону стали як цивільні особи, так і українські військові. ООН також підтвердило, що на всіх стадіях кримінального провадження були пoрушення прав людини.