ЗБЕРЕЖЕННЯ ТРАДИЦІЙНИХ ЦІННОСТЕЙ ЯПОНСЬКОЇ ЦИВІЛІЗАЦІЇ ВІД ЕПОХИ МЕЙДЗІ (МУЦУХІТО) ДО ЕПОХИ СЬОВА (ХІРОХІТО) - Оніщенко, Сергій; Караганова, Олена (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Роботу присвячено вивченню модернізаційних реформ у Японії, починаючи з другої половини ХІХ ст. і до другої половини ХХ ст., які призвели до глибоких змін у соціально-економічному, політичному та культурному житті країни. У роботі детально описано причини та процес реформування у визначений період часу.