ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ У НАВЧАННІ: ПЕРСПЕКТИВИ ТА ВИКЛИКИ - Турченко, Віталій (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Публікація в публічному просторі на початку 2023 року великої язикової моделі ChatGPT назавжди змінила спосіб, яким ми взаємодіємо з комп'ютером. Замість використання великої кількості різних програм, які створені для виконання певних вузькоспеціалізованих завдань, ми отримали надпотужні універсальні інструменти у вигляді систем штучного інтелекту.