ПРОЄКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ З ВИКОРИСТАННЯМ BLENDER У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХОВИХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ З КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК - Галай, Віолетта; Кондратенко, Тетяна (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Метод проєктів ефективний інструмент в процесі фахової підготовки фахових молодших бакалаврів з комп’ютерних наук, оскільки сприяє не лише засвоєнню теоретичних знань, а й розвитку практичних навичок, креативності, комунікативних та лідерських вмінь.