ПРО ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Профатілова, Вікторія; Алєксєєва, Тетяна (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
У теперішній час однією з умов існування людства є його екологічно-орієнтований розвиток, що супроводжується раціональним природокористуванням, утворенням збалансованої рівноваги у системі ,,людина-природне середовище'', м’якими методами управління природою