ЕФЕКТИВНІСТЬ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ НА УРОКАХ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ З ВИКОРИСТАННЯМ МУЛЬТИСЕНСОРНОГО ПІДХОДУ - Харахайчук, Анатолій; Ступак, Микола (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Фізична культура відповідно до стратегій Нової української школи виступає дієвим інструментом всебічного розвитку особистості. Під час занять фізичними вправами у здобувачів освіти відбувається формування ключових фізкультурних компетентностей, ціннісне ставлення до фізичної культури і спорту, а також здійснюється формування фізично загартованих і патріотично налаштованих громадян незалежної України.