ЧОМУ ТАК ВАЖЛИВИЙ СПОРТ У СУЧАСНІЙ ОСВІТІ? - Бездушна, Ірина; Черненко, Любов (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Фізичне виховання та спорт в сучасній освіті є ключовими елементами, визнаними не лише як засіб для забезпечення здоров'я, але й як важливий чинник розвитку особистості.