ПЕДАГОГІЧНІ ПОЛОЖЕННЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ДЛЯ СФЕРИ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ, СПОРТУ ТА РЕКРЕАЦІЇ - Саєнко, Володимир; Толчєва, Ганна; Śliwa, Sławomir (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Проблема наукового обґрунтування педагогічних положень підготовки фахівців у сферах фізичної культури, спорту та рекреації залишається актуальною у всі часи. Звернення до множини засобів передачі вихованцям педагогічних знань, що постійно оновлюються через ускладнення суспільних відносин та методів налагодження дії, обумовлюється потребою в розвиненні шляхів професійної підготовки фахівців професійного гатунку, які повинні навчитися поповнювати особистий арсенал досвіду новими засобами педагогічного змісту.