ВІДПОВІДНІСТЬ ДИДАКТИЧНИХ МЕТОДІВ І ПРИЙОМІВ ВИКЛАДАННЯ ЛІНГВІСТИКИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ МОВЛЕННЄВОЇ НОМІНАЦІЇ - Кущ-Жирко, Марія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Метод навчання – це спосіб реалізації процесу навчання, досягнення поставленої мети. Правильний підбір методів відповідно до змісту навчання, вікових та психологічних особливостей учнів сприяє розвитку їхніх пізнавальних здібностей, готує до використання здобутих знань на практиці, формує світогляд.