ПРАВОВА ЛІНГВІСТИКА ЯК АКАДЕМІЧНА ТА ПРОФЕСІЙНА ДИСЦИПЛІНА: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ - Бойченко, Світлана (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Проблема юридичної лінгвістики стає все актуальнішою, зважаючи на ріст інтернаціоналізації юридичного життя в умовах глобалізації, з англійською мовою як лінгвою міжнародного права і впливу цих процесів на освіту та підготовку фахівців у сфері права.