РОЗВИТОК ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ НА УРОКАХ МАТЕМАТИКИ - Івашина, Олена (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Часто вчителі математики обговорюють питання ,,Яким чином зробити вивчення математики, яке багатьом учням здається непосильним, цікавим і доступним кожному? Яким чином сприяти отриманню учнями такого важливого і необхідного багажу знань, який стане основою та підґрунтям розвитку активного і творчого пошуку молодшого школяра, так, щоб не перетворити навчальний процес на тільки ігрову діяльність або розвагу?'’.