ВИКОРИСТАННЯ ОНЛАЙН БІБЛІОТЕК У РОБОТІ ШКІЛЬНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ - Петрова, Наталія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Розвиток технологій є однією з підвалин розвитку освіти та освітньої система. Становлячи водночас і її основу і її причину. Так зміна технологій призводить до зміни виробництва, що в свою чергу зумовлює необхідність зміни освітньої системи. Такими змінами зумовлена реформа Нова Українська школа (НУШ) яка покликана змінити освітню систему України, щоб вона відповідала вимогам та викликам сучасності.