ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУАНАЛІТИЧНОГО МИСЛЕННЯ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ - Іванова, Олена (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сьогодні, в добу інформаційного суспільства, підвищеної конкуренції на ринку праці, посиленої міграції населення, новітніх форм і видів зайнятості, актуальним постає питання щодо рівня професійної підготовки майбутнього фахівця.