МУЗИЧНА ГРА ЯК ВАГОМА СКЛАДОВА У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ТА МИСТЕЦЬКОМУ ПРОСТОРІ - Коваленко, Вікторія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Гра – це особливо важливий метод для уроків мистецтва, тому що при застосуванні гри пізнавальний процес відбувається активно та ефективно. Основним видом ігор, що застосовуються на уроках мистецтва є музичні ігри. І. Дубровіна виділяє такі види музичних ігор: музично-дидаткичні, музично-ритмічні, сюжетно-рольові та проблемно-моделюючі (творчі) ігри