ТРАНСФОРМАЦІЯ СИСТЕМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ФАХОВИХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ ПРИФРОНТОВОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ - Смоляк, Володимир (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
В Україні стрімкий розвиток дистанційного навчання розпочався як відповідь на пандемію коронавірусу. Поняття дистанційного навчання будемо розглядати не як окрему форму організації освітнього процесу, а як провадження освітнього процесу на очній, заочній формі без відвідування закладу освіти, а з використанням технологій дистанційного навчання