ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Смірнова, Катерина; Тройніна, Світлана (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Концепція Нової української школи спрямована на запровадження різноманітних методів і форм навчання молодших школярів, які базуються на взаємодії, таких як ігри, проєкти, дослідницькі завдання, експерименти, групові активності тощо. Державний стандарт визначає, що навчання в початковій школі повинно бути організоване з використанням діяльнісного підходу на інтегрованій основі, з акцентом на використанні ігрових форм навчання