ІГРОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ЗАСІБ АКТИВІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ЗАСВОЄННЯ МУЗИЧНОЇ ГРАМОТИ МОЛОДШИМИ ШКОЛЯРАМИ - Бородіна, Марія; Коваленко, Вікторія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
У сучасному освітньому середовищі питання активізації навчального процесу та збагачення методів навчання стають надзвичайно актуальними. У зв'язку з цим, важливого значення набуває використання ігрової діяльності як ефективного інструменту для засвоєння різних предметів, зокрема музичної грамоти. Молодші школяри, які знаходяться на початковому етапі вивчення музики, виявляють підвищений інтерес до навчання, коли їх залучають до ігрових форматів уроку.