ГEЙМIФIКAЦIЯ: ГPA ПO-НOВOМУ, НAВЧAННЯ ПO-IНШOМУ В OCВIТНЬOМУ ПPOCТOPI НУШ - Клименко, Юлія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Cyчacнe cycпiльcтвo cтaвить пepeд yчитeлями пepшoчepгoвe зaвдaння – виxoвaння твopчoї, ycпiшнoї, iнтeлeктyaльнo й дyxoвнo poзвинeнoї ocoбиcтocтi з пepшиx poкiв нaвчaння.