ІНТЕГРАЦІЯ ВИДІВ ДЕКОРАТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ НА ПОТЕНЦІАЛІ ДИЗАЙНУ - Дронова, Ольга (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сьогодення потребує від педагога галузі дошкільної освіти художніх компетентностей, професійної майстерності та інтуїції, критичного мислення, володіння сучасними освітніми технологіями, бажання і вміння постійно вчитися і самовдосконалюватися у сфері мистецтва