РОЗВИТОК ЕМОЦІЙНОЇ СФЕРИ МОЛОДШОГО ШКОЛЯРА - Підгорна , Тетяна; Непорада, Ірина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Молодший шкільний вік визначається як 6-11 років та 1-4 класи початкової школи. Вікові межі та їхні психологічні особливості визначаються системою освіти, теоріями психічного розвитку та психологічною віковою періодизацією, що застосовуються в цей період.