ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ В СЕРЕДНІХ ТА СТАРШИХ КЛАСАХ - Козловська, Наталя (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Інформаційні технології ⎼ це сукупність методів та технічних засобів, що забезпечують збирання, систематизацію, збереження, обробку, передачу та подання інформації. Це дає змогу розширити знання людей та розвинути їхні можливості управління як технічними, так і соціальними процесами