АКСІОЛОГІЧНИЙ ЗМІСТ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ - Козак , Вікторія; Непорада, Ірина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
В умовах сьогодення поняття ,,інклюзія’’, ,,інклюзивна освіта’’ стала досить актуальною темою в освітньому й соціальному середовищі. Головне завдання інклюзивної освіти – це забезпечити доступом та рівними можливостями якісної освіти для всіх дітей, незалежно від їхніх особливостей, потреб, відмінностей та обставин.