АСИСТЕНТ ВЧИТЕЛЯ В ІНКЛЮЗИВНОМУ ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ - Пінчук, Олена; Непорада, Ірина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Українська освіта постійно прагне до досконалості. Спостерігається розвиток усюди, учителі намагаються створити комфортне середовище для всіх. Навчання має бути не тільки зручним, а й доступним для кожного. Саме в такому випадку на допомогу вчителю приходить асистент.