ТЕХНОЛОГІЯ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ ЕСТЕТОТЕРАПЕВТИЧНИХ ЗАСОБІВ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Непорада, Ірина; Олійник, Ірина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
На сьогоднішній день пріоритетним завданням сучасної педагогічної науки є підготовка висококваліфікованих педагогічних кадрів, здатних до саморозвитку та самоактуалізації. На них покладається реалізація завдань особистісно орієнтованого навчання і виховання підростаючого покоління.