НЕТРАДИЦІЙНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ В ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ - Твердоступ, Дар’я; Непорада, Ірина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сучасні школярі мало зацікавлені в навчанні, до них потрібно знайти підхід. Ці підходи відмінні від традиційних методів у навчанні. Однією з головних цілей вчителя у початкових класах є заохотити школярів до навчання, пробудити в них інтерес до пізнання нового, ні в якому разі не відбити бажання в освітньому процесі.