ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ОДИН ІЗ МЕТОДІВ ОПТИМІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ - Козачкова, Аліна; Замула, Оксана (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Реформування системи освіти України в напрямку інтеграції в освітній європейський простір передбачає розробку та впровадження інноваційних освітніх систем і технологій.