ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ - САМОЛЮК, Інна (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Реформування освіти України стимулюють оновлення підходів до надання знань, що спричиняє більш якісне та ефективне використання педагогічних технологій. Результатом використання новітніх педагогічних технологій є підвищення творчої активності учнів, розвиток їх пізнавальних здібностей.