СУЧАСНЕ ЗАНЯТТЯ З МАТЕМАТИКИ У КОНТЕКСТІ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ ДО НАВЧАННЯ - Колесник, Людмила (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Концепція реалізації державної політики у сфері реформування освіти передбачає оновлення змісту освіти, пов’язане з упровадженням компетентнісного підходу до організації процесу навчання.