ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ У МИСТЕЦЬКО-ЛІТЕРАТУРНОМУ КОНЦЕПТІ ВИКЛАДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ У ЗАКЛАДАХ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ - Герасименко, Світлана (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ У МИСТЕЦЬКО-ЛІТЕРАТУРНОМУ КОНЦЕПТІ ВИКЛАДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ У ЗАКЛАДАХ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ