ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЇ УЧНІВ ДО НАВЧАННЯ - Барда, Світлана (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Реалізація реформи нової української школи вимагає від сучасної системи освіти серйозних трансформаційних змін. Постійного перегляду та удосконалення потребують зміст освіти, стратегії, підходи, форми, методи, технології організації освітнього процесу на різних рівнях освіти.