ЖИТТЄСТІЙКІСТЬ ТА ПСИХОЛОГІЧНЕ БЛАГОПОЛУЧЧЯ ОСОБИСТОСТІ - Московець, Людмила (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
В умовах сьогодення життєдіяльність особистості протікає в складних стресових, екстремальних умовах, які зумовлюються різноманітними факторами, з-поміж яких варто вказати пандемію коронавірусу COVID та повномасштабне російське вторгнення на територію України.