СКЛАДОВА РОЗВИТКУ ПРИРОДНИЧО-НАУКОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ - Гурняк, Оксана; Романенко, Олександр (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Важливою складовою підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 22 ,,Охорона здоров’я’’ за спеціальністю 227 ,,Терапія та реабілітація’’ (спеціалізація – 227.01 Фізична терапія) та другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 ,,Охорона здоров’я’’ за спеціальностями 221 ,,Стоматологія’’, 222 ,,Медицина’’, 225 ,,Медична психологія’’, 228 ,,Педіатрія’’ у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця є присутній в структурі відповідних Освітньо-професійних програм освітній компонент ,,Медична біологія’’.