РОЗВИТОК ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА ЗАНЯТТЯХ З УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ У СТАРШИХ КЛАСАХ - Голішенко, Наталія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Проблема теоретичного та практичного втілення концепції розвитку емоційного інтелекту в освітньому процесі є актуальною в контексті сучасних тенденцій педагогіки.