СОЦІАЛЬНО-ЗАХИСНІ ВІДНОСИНИ ТРУДОВИХ МІГРАНТІВ З ПОЛТАВЩИНИ - Ткачук, Кирило; Каменський, Володимир (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Зараз наша країна вже більш як 2 роки перебуває у непростому становищі. І якщо на початку повномасштабної агресії з боку Росії нам здавалося, що виїзд великої кількості наших громадян за кордон тимчасовий і вони незабаром повернуться, то тепер нам точно зрозуміло, що ми стоїмо на порозі великої незворотної міграційної кризи, наслідки якої ми будемо відчувати навіть через десятки років після завершення війни.