ПРОБЛЕМА ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ: ПИТАННЯ ВПЛИВУ ГЕНДЕРНИХ СТЕРЕОТИПІВ НА ВИХОВАННЯ ПІДЛІТКІВ (НА МАТЕРІАЛІ ПОВІСТІ О. ДУМАНСЬКОЇ , ШКОЛЯРКА З ПЕРЕДМІСТЯ”)” - Серго, Дар’я; Старчик, Анна (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Підлітковий вік – один із найважливіших етапів формування особистості. Тому важливо вивчати будь-які джерела впливу на свідомість юнаків і дівчат. Література для тінейджерів є вагомим чинником формування світогляду, тому виникає необхідність не лише літературознавчого, а й соціокультурного аналізу таких творів.