ПОРІВНЯННЯ ПРОГРАМ A-LEVEL ТА DIPLOMA PROGRAME (INTERNATIONALE BACALAURATE) ЯК МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ НАУКОВОГО СПРЯМУВАННЯ - Ситюк, Роман (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Одним із завдань яке вирішує середня освіта є підготовка здобувачів освіти до вступу на навчання у заклади вищої освіти на програми бакалаврату та магістратуру.