МЕНТАЛЬНІ КАРТИ В ЕПОХУ ІКТ: ВІЗУАЛІЗАЦІЯ ТА РОЗВИТОК ЛОГІЧНОГО МИСЛЕННЯ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Галаган, Діана; Кіндякова, Наталія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Початкова школа є фундаментальним етапом у навчанні, під час якого формується базова основа знань, умінь і навичок учнів, що відкриває перед ними двері до подальшого навчання. У цьому періоді дитина переживає інтенсивний процес розвитку. Перший період шкільного навчання не лише передає фактичні знання, але й формує ключові навички. Сьогодення потребує від людини вміння аналізувати, робити висновки, генерувати ідеї на основі наявних даних.