ПРОГРАМА МІЖНАРОДНОГО БАКАЛАВРАТУ (INTERNATIONAL BACCALAUREATE – ІВ) ДЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ЯК ВІДПОВІДЬ НА ВИКЛИКИ ГЛОБАЛІЗОВАНОГО СВІТУ - Ситюк, Юлія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сьогодні перед освітньою спільнотою стоїть багато викликів які сформовані сучасним інформаційним суспільством. Одним з таких викликів є швидкий темп змін в сучасному світі та його глобалізація.