КОМПОНЕНТИ МОДЕЛІ УПРАВЛІННЯ НАУКОВО-ОСВІТНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ У ЗАКЛАДІ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ - Крупіна, Леся (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сучасні виклики, що стоять перед системою освіти, потребують нових підходів до управління науково-освітнім середовищем у закладах фахової передвищої освіти. Традиційні методи вже не дають бажаного результату, тому необхідна розробка та впровадження інноваційних моделей управління, які б забезпечували якісну підготовку фахівців нового покоління.