РОЗВИТОК МЕДІАКУЛЬТУРИ ВИКЛАДАЧІВ ВИЩОЇ ШКОЛИ: НОВІ ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ - Кахерська, Тетяна; Тимошко, Ганна (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сучасний стан вищої освіти в Україні та інтенсивний пошук шляхів її реформування на засадах гуманізації підвищують вимоги до рівня професійної кваліфікації викладачів закладів вищої освіти. Інформатизація освіти, збільшення впливу медіа на суспільство та підвищення рівня споживання медіапродукції визначають особливості ціннісного виміру становлення особистості в означених умовах. У зв’язку з такими тенденціями актуальним є звернення до медіаосвіти як до ефективного засобу підвищення культурного і ціннісного аспектів розвитку особистості в умовах переходу до інформаційного суспільства.