ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ НА ЗАНЯТТЯХ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ЗІ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНИХ МЕДИЧНИХ ГРУП - Омельченко, Олександра; Прокопенко, Юлія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Соціально-економічні зміни останніх років вплинули на стан здоров’я населення нашої країни, в тому числі на стан здоров’я студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти, відсоток захворюваності яких з кожним роком зростає, що впливає на їх рухову активність, працездатність та успішність