ІНКЛЮЗИВНИЙ УРОК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ – СУЧАСНА ПОТРЕБА - Баштовенко, Оксана (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
На початку 21 століття в світі реєструється близько двох мільярдів людей, що мають захворювання опорно-рухового апарату. Такі розлади і захворювання значно обмежують рухливість, що призводить до передчасного припинення роботи, зниження добробуту та зменшенню можливостей участі в суспільному житті.