ЕТНОКОНЦЕПТИ – СКЛАДОВІ КУЛЬТУРНО-МАРКОВАНИХ ФО - Малюк, Юлія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Українська фразеологія протягом століть зазнає активних змін. Цей динамічний процес зумовлений численними факторами, як внутрішніми, так і зовнішніми.