ОСОБИСТІСНО ОРІНТОВАНИЙ ПІДХІД ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ НУШ - Скрипник, Надія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Нині освітній процес підготовки фахівця значно складніший, ніж традиційно сформований на основі відомих дидактичних підходів. Педагогічна наука пропонує й популяризує комплекс інструментів освітніх технологій комп’ютерної інформатизації освіти, технології інтенсивного особистісно орієнтованого, професійно орієнтованого, особистісно-діяльнісного, випереджувального навчання й окреслює шляхи їхнього практичного застосування.