АСПЕКТИ ЗДІЙСНЕННЯ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПІД ЧАС ПРАКТИКИ З КУЛЬТУРИ МОВЛЕННЯ - Бірюкова, Світлана (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Педагогічна практика посідає важливе місце в системі підготовки майбутнього вчителя-словесника. Значення практичної підготовки саме з української мови посилилося особливо тепер, під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.