ХУДОЖНЯ ПРАЦЯ ЯК ЗАСІБ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ - Остапко, Людмила; Годзь, Тетяна (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сучасний етап розвитку освіти в Україні потребує створення належних умов освітнього процесу для кожної дитини незалежно від її загальних і спеціальних потреб, особливостей соціалізації, культурного рівня, ціннісних орієнтацій.