ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИКЛАДАННІ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Омельченко, Анастасія; Борисова, Аліна (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сьогодні, в умовах війни, коли ворог підступно цілиться в об’єкти освітньої інфраструктури, умисно знищує історичні і наукові пам’ятки нам потрібно адаптуватися до нової реальності та сприяти отриманню фахового навчання для всіх здобувачів освіти. Це ставить перед освітянами нові виклики і спонукає до модернізації освітньої галузі в умовах сьогодення.