ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В УМОВАХ ОНЛАЙН-НАВЧАННЯ - Діжевська, Сніжана; Алєксєєва, Тетяна (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
У теперішній час актуальною є проблема збереження і зміцнення здоров’я населення, у тому числі дітей. Серед чинників, що негативно впливають на стан здоров’я не тільки незадовільний стан навколишнього середовища, нездоровий спосіб життя, збільшення обсягів інформації, а й недостатня обізнаність у галузі валеології.