АКТУАЛІЗАЦІЯ ОПОРНИХ ЗНАНЬ ТА ЖИТТЄВОГО ДОСВІДУ НА УРОКАХ ГЕОГРАФІЇ - Лихман, Максим (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Сучасний уроках географії – це конгломерат засобів, принципів, методів навчання, що опосередковано впливають на формування особистості учня в умовах модернізації і глобалізації системи освіти. Інформаційно-комунікаційні технології, вільний доступ до використання штучного інтелекту, гаджетизація географічної освіти вимагає від учителя географії пошук новітніх технік і підходів щодо актуалізації опорних знань та життєвого досвіду